Yourebike Logo
Yourebike Logo

Verzendbeleid

Gratis bezorging:
Wij bezorgen uw Fatbike gratis op locatie, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op na het ontvangen van de bestelling. Uw Elektrische Fatbike wordt zorgvuldig rijklaar gemaakt en rechtstreeks naar uw deur gebracht.

Afhalen bij onze showroom in Bergen op Zoom:
Als u ervoor kiest om uw Fatbike op te halen, bent u van harte welkom in onze showroom in Bergen op Zoom. Wij houden u op de hoogte wanneer de Fatbike klaar is om afgehaald te worden.

Rijklaar afgeleverd:
Onze Fatbike’s worden volledig rijklaar afgeleverd. Dit betekent dat ze grondig zijn gecontroleerd en afgesteld door ons team. U kunt direct genieten van uw nieuwe aankoop zonder extra montage-inspanningen.

Verzending en levertijden:
We streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur te verwerken en af te leveren, dit geldt alleen op werkdagen. Helaas komt het regelmatig voor dat door externe factoren, zoals onvoorziene omstandigheden of vakantieperiodes het niet mogelijk is om binnen 24 uur de Fatbike af te leveren.
Mocht dit het geval zijn dan stellen wij u hier direct van op de hoogte.

Volg uw bestelling:
Zodra uw bestelling is geplaatst zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een gewenst aflever / ophaal moment in te plannen.

Dit verzendbeleid is voor het laatst bijgewerkt op 19 augustus 2023. 

Contact

Bekijk over ons voor meer info.
Als u nog verdere vragen heeft, dan kunt u ons altijd bellen, mailen of het contactformulier invullen.